Кристална Столна Ламба (52см) | Џ-А024

Шифра: Џ-А024 Категории: , ,

Опис

Столна ламба, целосно обложена со декоративни кристали, со егзотичен ориентален дизајн. Висина со абожур: 52 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.