Кутија за Вино со Реквизити | 201

Опис

Луксузна кутија за вино, со четири вински реквизити. -Отварач -Тапа -Цедилка -Прстен

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.