Кутија за Клучеви (24x17x5см) | АС003Ц-плава

Опис

Исклучително практична дрвена кутија за клучеви во форма на куќичка изработена од дрво со натпис Life is better when you are laughing

Со овој прекрасен реквизит конечно ќе си ставите ред во домот и ќе си ги чувате клучевите на едно место, нема повеќе губење време барајќи ги клучевите.

Димензии:
-Висина 24 см
-Должина 17 см
-Ширина 5 см

 

За продажба на големо, повелете во нашиот дисконтен центар или контактирајте не.

На мало овој производ може да го нарачате и преку интернет од НАМА, испорачуваат до адреса во Цела Македонија.

Директен линк до производот:

Кутија за Клучеви (24x17x5см)