Кутија за Клучеви (30x22x6см) | 257-17

Опис

Исклучително практична дрвена кутија за клучеви во форма на куќичка изработена од дрво со прекрасен дезен.

Со овој прекрасен реквизит конечно ќе си ставите ред во домот и ќе си ги чувате клучевите на едно место, нема повеќе губење време барајќи ги клучевите.

Димензии:
-Висина 30 см
-Должина 22 см
-Ширина 6 см

 

За продажба на големо, повелете во нашиот дисконтен центар или контактирајте не.

На мало овој производ може да го нарачате и преку интернет од НАМА, испорачуваат до адреса во Цела Македонија.

Директен линк до производот:

Кутија за Клучеви (30x22x6см)