Кујнска вага (Повеќе бои) | 0056

Опис

Механичка кујнска вага достапна во повеќе бои.

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.