Лажици сет 6 | 2011Ц

Шифра: 2011Ц Категории: , ,

Опис

Сет од 6 мали метални лажици.

Димензии: 15,5 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.