Лампиони – сет 2 (12 см) | 12-Б

Шифра: 12-Б Категории: ,

Опис

Сет од 2 новогодишни лампиони со светки.

Димензии: 12 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.