Лампиони – сет 2 (12 см) | 1611-12-Г

Шифра: 1611-12-Г Категории: ,

Опис

Сет од 2 новогодишни лампиони со светки.

Димензии: 12 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.