Лампиони – сет 3 (8 см) | 2183

Шифра: 2183 Категории: ,

Опис

Сет од 3 новогодишни лампиони со светки и со бисерчиња.

Димензии: 8 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.