Лампиони – сет 6 (5 см) | 1611-5-Б

Шифра: 1611-5-Б Категории: ,

Опис

Сет од 6 новогодишни лампиони.

Димензии: 5 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.