Лампиони – сет 6 (8 см) | А754-Г-8

Шифра: А754-Г-8 Категории: ,

Опис

Сет од 6 новогодишни лампиони.
Димензии: 8 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.