Лампиони – сет 6 (8 см) | 1944-Г

Шифра: 1944-Г Категории: ,

Опис

Сет од 6 новогодишни лампиони.

Димензии: 8 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.