Матала – Сет 3 | 1043А

Опис

Сет од 3 практични матала со различна големина.

Должина на најголемото 30 см
Должина на средното 24 см
Должина на помалото 20 см

 

За продажба на големо, повелете во нашиот дисконтен центар или контактирајте не.

На мало овој производ може да го нарачате и преку интернет од НАМА, испорачуваат до адреса во Цела Македонија.

Директен линк до производот:

Матала – Сет 3