Машинка за Сос и Доматно Пире | 16467-1

Опис

Мулти наменска и исклучително практична рачна машинка за правење доматно пире и сос. Машинката има додаток за прицврстување на масата, со што значително ќе ви се олесни работата.  

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.