Метална рамка за слики | 14Т-1015-1318-2025

Шифра: 14Т-1015-1318-2025 Категории: ,

Опис

Рамка за слика оквирот и основата се изработени од дрво а обложена е со украсен метал.   Цената е само за еден примерок.

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.