Метална рамка за слики (20х15см) | 67ЕС-1015

Шифра: 67ЕС-1015 Категории: ,

Опис

Метална рамка за слики, со флорална декорација. На залиха во моментот е достапна рамката со димензии 20 Х 15СМ (Втора најголема на сликата) Цената е за еден примерок.

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.