Метална рамка за Фото (срце) повеќе големини | 79ЕС

Шифра: 79ЕС Категории: ,

Опис

Метална рамка за фотографии, обложена со сребро и специјален материјал,  со декорација срца.
Во моментот на залиха имаме рамки за фотографии со димензија од 10х15см и 13х18см
Цената е за еден примерок.

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.