Метална сталажа (35x29x23 см) | С127

Шифра: С127 Категории: ,

Опис

Повеќенаменска метална сталажа со триаголна форма, исклучително практична посебно доколку сакате да ја поставите во ќош. Димензии Висина: 35 см Ширина: 29 см Должина: 23 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.