Метална чинија за сервирање (26×16см) | 1852-2

Шифра: 1852-2 Категории: , ,

Опис

Овална чинија за сервирање изработена од метал.

Димензии: 26 х 16 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.