Метална чинија за сервирање (35×21см) | 1852-1старо

Шифра: 1852-1старо Категории: , ,

Опис

Овална чинија за сервирање изработена од метал.

Димензии: 35 х 21 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.