Мултинаменско рачно ренде (Повеќе бои) | 1949-6

Шифра: 1949-6 Категории: , ,

Опис

Мултинаменско рачно ренде кое може да го користите за рендење на лук, ѓумбир и пармезан достапно во розева и зелена боја.

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.