Мушама за маса (120х152см) | 120*152

Шифра: 120*152 Категории: ,

Опис

Високо квалитетна мушама за маса. Димензии: 120см х 152см. Цената е за еден производ.

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.