Мушама за маса (137х183см) Повеќе Дезени | 137-183

Шифра: 137-183 Категории: ,

Опис

Практична и високо квалитетна мушама за маса. Димензии: 137см х 183см.

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.