Невестинска рамка за Фото (Повеќе големини) | 1012-

Шифра: 1012- Категории: ,

Опис

Прекрасни невстински рамки за фотографии со различни големини декорирана со циркони. 10 х 15 см- 200 денари 13 x 18 см- 205 денари 15 х 20 см- 280 денари 21 х 25 см – 280 денари Забелешка, димензиите се однесуваат на фотографиите што треба да бидат врамени, вкупните димензии на рамките се поголеми.

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.