Новогодишен стикер (17 см) Повеќе дезени | 11083

Опис

Леплив стикер за на прозорец со новогодишни дезени.
Стикерот е достапен во повеќе дезени: Снешко со пакетче, Снешко со ѕвезда и Свеќи.

Димензии: 17 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.