Новогодишен стикер (20 см) Повеќе дезени | ЕХТ013

Опис

Леплив стикер за на прозорец со новогодишни дезени.
Стикерот е достапен во повеќе дезени: Дедо Мраз, Дедо Мраз со елка и Снешко.

Димензии: 20 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.