Новогодишен чаршаф (80х80 см) | 80*80-3

Опис

Новогодишен чаршаф за маса во повеќе дезени. Димензии: 80х80 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.