Ножеви (сет 13) | ТВ-13-мбб

Шифра: ТВ-13-мбб Категории: , , ,

Опис

Сет од 12 високо квалитетни ножеви + мултинаменски ножици.
Проверен ергономски дизајн, изработени од нерѓосувачки челик, со нелизгави рачки.
Ова се единствените ножеви што ќе ви требаат воопшто.

Карактеристики и погодности:

 • Нерѓосувачки челик
 • Ергономски дизајн
 • Сертифицирани
 • Нелизгави рачки
 • Исклучително остри
 • Погодни и за левичари и десничари
 • Долготрајни
 • Едноставно и квалитетно сечење

Сетот се состои од:

 • 2 Мултинаменски ножеви
 • 1 Нож за обликување
 • 1 Кујнски сатар
 • 1 Нож за лупење
 • 1 Нож за филети
 • 1 Нож за сирење и кашкавал
 • 1 Нож за сецкање
 • 4 Ножеви за месо/стек
 • 1 Универзални ножици

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.