Нож за месо (32 см) | ХС-14

Шифра: ХС-14 Категории: , ,

Опис

Нож за месо со инокс сечиво и гумирана рачка го прават овој нож специфичен и со висок квалитет, кој наоѓа примена во секоја кујна. 

Димензии: 32 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.