Нож – Универзален (31 см) | ХС-8А

Шифра: ХС-8А Категории: , ,

Опис

Универзален нож со инокс сечиво и гумирана рачка го прават овој нож специфичен и со висок квалитет, кој наоѓа примена во секоја кујна. 

Димензии: 31 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.