Огледало – Козметичко | 3268М

Опис

Практично козметичко огледало со две лица кои се вртат по потреба. 
Обложено со пластика, стабилно и исклучително практично.

Димензии:
Висина 21.5 см
Дијаметар 17 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.