Огледало – Козметичко | 417-8

Опис

Практично козметичко огледало со две лица кои се местат по потреба. 
Обложено со пластика, стабилно и исклучително практично.

Димензии:
Висина 20 см
Дијаметар 18 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.