Огледало – Козметичко | 907-1

Опис

Практично козметичко огледало со две лица кои се вртат по потреба. 
Прекрасно дизајнирано, стабилно и исклучително практично.

Димензии:
Висина 2х см
Ширина 16 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.