Патисерија со Капак | 387Б-1

Опис

Патисерија со капак, за чување колачи, пецива, кашкавал и друга храна без да се суши истата.

Постолјето е изработено од бамбус со вметнат порцелан декорирано со прекрасен дезен, а капакот е изработен од стакло.

Воедно постољето без капакот може да се користи и како чинија за сервирање на торти и сите видови храна.

Производот доаѓа во прикладно трговско пакување што го прави идеално и за подарок.

Димензии:
Дијаметар 25 см

 

За продажба на големо, повелете во нашиот дисконтен центар или контактирајте не.

На мало овој производ може да го нарачате и преку интернет од НАМА, испорачуваат до адреса во Цела Македонија.

Директен линк до производот:

Патисерија со Капак