Пепеларник – Украсен (14см) | ХД10

Шифра: ХД10 Категорија:

Опис

Декоративна и функционална пепељара изработена од глазирана керамика.

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.