Песочен часовник (11х5см) | 6732-6

Шифра: 6732-6 Категории: ,

Опис

Стаклен песочен часовник со дрвена рамка. Цената се однесува на еден примерок.

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.