Песочен часовник (17х7см) | 6732-1

Шифра: 6732-1 Категории: ,

Опис

Стаклен песочен часовник со дрвена рамка.

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.