Подметач – Дрвен (30×45см) | ЅЈ-176

Опис

Прекрасен универзален подметач изработен од дрво, на кој ќе му најдете различни примени.

Подметачот е флексибилен и е составен од мали парчиња дрво кои формираат прекрасен дезен.

Димензии 30 х 45 сантиметри.

 

За продажба на големо, повелете во нашиот дисконтен центар или контактирајте не.

На мало овој производ може да го нарачате и преку интернет од НАМА, испорачуваат до адреса во Цела Македонија.

Директен линк до производот:

Подметач – Дрвен (30×45см)