Подметач (30×45см) | 1868-5-црно

Шифра: 1868-5-црно Категории: ,

Опис

Подметач за на маса изработен од пластифицирано платно.

Димензии 30 x 45 см

 

За продажба на големо, повелете во нашиот дисконтен центар или контактирајте не.

На мало овој производ може да го нарачате и преку интернет од НАМА, испорачуваат до адреса во Цела Македонија.

Директен линк до производот:

Подметач (30×45см)