Подметач (33×46см) | 2315-1-црвено

Шифра: 2315-1-црвено Категории: ,

Опис

Подметач за на маса изработен од пластифицирано платно.

Димензии 33 x 46 см

 

За продажба на големо, повелете во нашиот дисконтен центар или контактирајте не.

На мало овој производ може да го нарачате и преку интернет од НАМА, испорачуваат до адреса во Цела Македонија.

Директен линк до производот:

Подметач (33×46см)