Подметач (35×35см) | 2629-2-крем

Шифра: 2629-2-крем Категории: ,

Опис

Подметач за на маса изработен од пластифицирано платно.

Димензии 35 x 35 см

 

За продажба на големо, повелете во нашиот дисконтен центар или контактирајте не.

На мало овој производ може да го нарачате и преку интернет од НАМА, испорачуваат до адреса во Цела Македонија.

Директен линк до производот:

Подметач (35×35см)