Порцеланска Вазна (10см) | 32409-С

Шифра: 32409-С Категории: ,

Опис

Порцеланска вазна со сребрена глазура. Димензии: Висина 10 см Ширина 13 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.