Порцеланска вазна (20см) | ХД05

Шифра: ХД05 Категории: ,

Опис

  Порцеланска вазна со фина декоративна глазура.   Висина: 20 см  

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.