Порцеланска вазна (21см) | ХД07

Шифра: ХД07 Категории: ,

Опис

Порцеланска вазна со фина декоративна глазура.   висина: 21 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.