Порцеланска вазна (26см) | ХД01

Шифра: ХД01 Категории: ,

Опис

Порцеланска вазна со фина декоративна глазура. висина 26 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.