Порцеланска вазна (27см) | ХД16

Шифра: ХД16 Категории: ,

Опис

Порцеланска вазна со фина декоративна глазура.   Висина 27 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.