Порцеланска Здела (11х5 см) | A4,5*

Шифра: A4,5* Категории: , ,

Опис

Повеќенаменска, практична здела од порцелан. Димензии Дијаметар: 11.5 см Висина: 5.5 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.