Порцеланска Здела (12х6 см) | А5*

Шифра: А5* Категории: , ,

Опис

Повеќенаменска, практична здела од порцелан. Димензии Дијаметар: 12.5 см Висина: 6 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.