Порцеланска патисерија (30×8 см) | М1607

Шифра: М1607 Категории: , ,

Опис

Порцеланска Патисерија за сервирање торта, колачи, пецива и друга храна.

Димензии
Дијаметар 30,5 см
Висина 8 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.