Порцеланска Столна ламба (32см) | 01385-3

Шифра: 01385-3 Категории: , ,

Опис

Порцеланска Столна ламба со подножје во форма на украсен лебед. Висина со абожур: 32 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.